Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren, Karapürçek’te öncü, tercih edilen ve örnek alınan, İslam dinin gerçek temsilcilerinin yetiştirildiği lider bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: İslamı kendi asli kaynaklarından öğrenerek özümsemiş, modern dünyanın arzuladığı her türlü donanıma sahip, özgür iradesiyle ahlaki ve dini temsil kabiliyetini artırma çabasında olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Kanlıçay, Mecidiye, Küçükkarapürçek, Hocaköy, Ahmediye Mahallelerinden gelen öğrencilerimiz için servis ve yemek imkanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://satoiho.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. HALI SAHA SK. NO 8 KARAPÜRÇEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okul Karapürçek ilçesine bağlı Ahmetler Mahallesinde bulunmaktadır. Genellikle müstakil evlerden oluşan mahallede 2 ve 3 katlı yapılarda yer alıyor. Halk geçimini tarımla uğraşarak ve civarda bulunan fabrikalarda çalışarak sağlamaktadır.

Adres - CUMHURİYET MAH. HALI SAHA SK. NO 8 KARAPÜRÇEK / SAKARYA

Ulaşım Adapazarı-Karapürçek otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 24 km, ilçe merkezine 1,5 km uzaklıktadır.